MARMARIS BLADEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marmaris Bladel. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 11:09 Duurde meer dan 2 uur voordat onze bestelling er was. Overigens nog 30 minuten wachten nadat de eigenaar vertelde dat de bezorger onderweg was en er ieder moment kon zijn.
22 jan 2023 om 19:30 Eigenlijk duurde het nog 20 minuten langers als de 90 minuten die je max aan kunt geven terwijl er bij de site stond dat het max 30 tot 55 minuten zou duren
20 jan 2023 om 23:25 Ondanks het slechte weer (veel sneeuw op de weg) waren ze toch netjes op tijd. Je weet dat het met dit soort weer gewoon wat langer duurt dus calculeer je dat in.
20 jan 2023 om 21:07 Ruim een half uur te laat bezorgd...
20 jan 2023 om 10:59 Half uur later dan opgegeven, pizza en calzone zwart aangebrand en heel anders dan we normaal van daar gewend zijn. Als ze toch niet aan tijd houden die je ingeeft bestel weer gewoon via hun en niet meer via thuisbezorgd. Als nog daar ga bestellen
15 jan 2023 om 17:03 De bezorger was 15 min later dan aan gegeven, daarvoor bood hij z’n excuses voor aan. 15 minuten is acceptabel. Kortom genoten van de pizza
15 jan 2023 om 9:52 Aangegeven tijd wijkteam meer dan 35 min af
8 jan 2023 om 19:17 Duurde bijna 2u, niet erg warm